Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'dan flaş sözler! "Ben olsam da olmasam da..."

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır, Beşiktaş maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'dan flaş sözler! "Ben olsam da olmasam da..."

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldu.

Bordo mavili takımda kaptan Uğurcan Çakır maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Bordo mavili takımın kaptanı, "1-0 öne geçtikten sonra agresif olamadık. Üzgünüz, buraya gelen taraftarımıza kupa hediye etmek istiyorduk. Hak ettik mi? Bölüm bölüm iyi oynadık, Beşiktaş da bazı bölümlerde bizden iyi oynadı. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Bu kulüp büyük bir kulüp, Trabzonspor kupa almaya alışmış bir kulüp. Biz Trabzonspor'u kupalar için sevmedik. Bizim için hayali bir kahraman gibi. Bu camia çok kupa kaldıracaktır. Ertuğrul Başkan, Abdullah hoca, Trabzonspor için çalışan herkes ben olsam da olmasam da kupalar kazanacaktır." ifadelerini kullandı.

"Ben olsam da olmasam da sözlerin, ayrılık sinyali mi?" sorusuna Uğurcan Çakır, "Transfer için değil, genel olarak söylüyorum. İsimler önemli değil, camia önemlidir. Bugün final kaybetti ama daha çok kupa kazanacaktır. Ben Trabzonspor'u bu yüzden seviyorum." diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler