Trabzonspor’a UEFA’dan bir uyarı daha!

Milan’a olan borç için UEFA Trabzonspor’u bir kez daha uyardı.

Trabzonspor’a UEFA’dan bir uyarı daha!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Ümraniye maçı sonrası Haber61 mikrofonlarına yaptığı açıklamada kötü haberi verdi. Ağaoğlu Milan kulübüne Sosa’nın bonservis taksidi olan 1 milyon 200 bin EURO’yu ödediklerini anncak bir sonraki taksit için UEFA’dan yeni bir uyarı geldiğini söyledi.

Ağaoğlu “15 milyon Euro civarında bir ödemenin yapılması halinde transfer tahtasının açılması mümkün. Ama önceliğimiz o değil. Elimizdeki kadro ile ligi ve kupayı bitirmek. Haziran ayına yaklaştığımızda düşündüğümüz bir konu. Ardı ardına patlayan dosyalar var. Uçurumun eşiğinden döndük mü dönmedik mi bilmiyorum ama kulüp çok ciddi şekilde UEFA, FIFA ve TFF'de iflasın eşiğine getirilmiş, işin acı tarafı bu. 15-20 günde 5 kilo verdim, stres vir taraftan , üzüntü bir taraftan... Bir dosyayı kapatmadan diğeri patlıyor. Milan'a olan 1 Milyon 200 bin Euro borcu ödedik ve şuanda FIFA'dan ikinci bir uyarı geldi bir sonraki taksit 1 Milyon 200 Bin Euro.... Çin kulübünden ve Middjland kulübünden aynı şekilde. Kimseyi de suçlamak istemiyorum ama burası Trabzonspor kulübü, Türkiye'nin en büyük külübünü yönetiyorsunuz. Bu tür harcamalar yaparken UEFA ile bir anlaşma yapmışken 2018'de 5 milyon Euro'ya indireceğim gelir gider farkını derken bunu 50 milyon Euro'ya çıkarmak gerçekten akıl işi değil. İflasın eşiğinden döndük mü göreceğiz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor