Trabzonspor’a üç müjdeli bir kötü haber

Trabzonspor’da milli maçlarda sakatlanan futbolcuların yanı sıra Alanyaspor maçında sakatlanan Durica’da son durum ne?

Trabzonspor’a üç müjdeli bir kötü haber

Bordo Mavili ekibin milli takım maçlarında sakatlanan futbolcularından Durica Onazı ve Yusuf Yazıcı’dan iyi haber geldi.Arjantin Milli Takımı'nın Bolivya ile oynadığı maçta  sağ diz iç yan bağlarında zorlanma olan Mas'ın  durumu ise belirsizliğini koruyor . Alanyaspor maçında sakatlanan Durica’nın ise Rizespor maçında oynama ihtimali belirdi

Bordo Mavililerin milli solbeki Mas’ın bu gün  yapılacak son kontrollerin ardından idmanlara başlayıp başlayamayacağı  netlik kazanacak.Oyuncunun Rizespor karşısında oynayıp oynayamayacağı ise maç saatinde belli olacak.

Trabzonspor’da Alanyaspor ile oynanan lig maçında sakatlanan Durica ise takımla birlikte çalışmalara başladı.Günde çift idmanla eksiklerini kapatmaya çalışan deneyimli  futbolcunun Rizespor maçında oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde belli olacak.Durica kendi paylaşım sitesinden Rizespor maçı öncesi hazırım mesajı verdi. 

Öte yandan U21 Milli takımının Azerbaycan ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan  Yusuf Yazıcı cezalı olduğu için hafta sonu oynanacak olan Rizespor maçında takımındaki yerini alamayacak. Milli maçta sakatlanan Yusuf’un sakatlığının ciddi olmadığı belirtildi.



 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler