Trabzonspor’a transfer yasağı tehlikesinin perde arkası

Trabzonspor’da gelmesi muhtemel transfer yasağının perde arkasını Haber61 araladı.

Trabzonspor’a transfer yasağı tehlikesinin perde arkası

Haber61 - Spor Servisi

Ara transfer döneminin başlamasıyla beraber gözler Trabzonspor’a çevrildi. FİFA’da bulunan dosyaları için transfer yasağı tehlikesiyle karşı karşıya kalan bordo mavililerde çözüm arayışları sürüyor.

2016 -2017 sezonunun devre arasında Arjantin’in San Lorenzo kulübünden transfer edilen Emmanuel Mas’ın Trabzonspor’u alacaklarından ötürü FİFA’ya şikayet etmesi, Muharrem Usta döneminden oyuncuya ödenmesi gereken ücretin ödenmemesi, 2 Milyon 300 Bin Euro bedelle Boca Juniors’a transferinden sonra gelen paradan oyuncuya olan borcun ödenmemesi sonucunda FİFA’dan bordo mavililere uyarı gelmişti. Yapılan olağanüstü kongre sonrasında Ağaoğlu yönetiminin göreve geldiği gün itibariyle futbolcuların alacakları konusunda titiz bir çalışma yaparak konuyu kamuoyu ile de paylaşmıştı. Yönetimin FİFA ile yaptığı görüşme sonucunda Mas'ın dosyası askıya alınmıştı.

Milan’a Sosa ve Kucka’nın transferi nedeniyle yapılandırılarak ödenmeye başlanılan borçların, zaman zaman aksamaya maruz kalmasıyla birlikle, Mas’ın dosyasının da yeniden işleme konulacağını, bunun akabinde de transfer yasağı gelebileceği FİFA tarafından Trabzonspor’a iletildi. Bunun üzerine Trabzonspor yönetimi harekete geçerek transfer yasağını kaldırmak için girişimlere başladı. FIFA'yla yapılan görüşmeler sonrasında FIFA'dan cevap beklendiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor