Trabzonspor’a Süper Lig tarihinin en erken şampiyonluğu nasıl gelir? İşte ihtimaller

Trabzonspor, Süper Lig tarihinin en erken şampiyonluğuna koşuyor.

Trabzonspor’a Süper Lig tarihinin en erken şampiyonluğu nasıl gelir? İşte ihtimaller

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor Süper Lig’de fırtına gibi esiyor. Bordo mavililer en yakın rakibinin 15 puan önünde zirvede.

Trabzonspor hiç puan kaybetmezse rakiplerine bakmadan 17 Nisan’da şampiyonluğunu ilan edebilir. Rakiplerinin veya kendinin puan kaybetme durumunda senaryolar değişitor.

İşte o senaryolardan bazıları:

1. İhtimal Trabzonspor’un kalan maçlarını fire vermeden kazanması ve rakiplerinin aldığı sonuçlara bakmadan 17 Nisan’da şampiyonluğunu ilan etmesi

2. Bir Diğer Senaryo ise Trabzonspor’un maçlarında fire vermemesi ev Konyaspor’un Fenerbahçe ve Göztepe maçlarını kaybetmesi. Bu sonuçların ardından Trabzonspor, Beşiktaş karşılaşmasında şampiyonluğu ilan edebilir.

3. Farklı senaryoların olacağı şampiyonluk yarısında Trabzonspor’un kaybedeceği puanlar kutlamaları biraz daha erteleyebilir

Şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılan bordo mavililerde şampiyonluğun ilan edileceği tarih merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler