"Trabzonspor'a stoper arayanlar onu izlesin!"

ASKF Başkanı Erdem'den Trabzonspor'a öneri geldi

"Trabzonspor'a stoper arayanlar onu izlesin!"
Haber61 Spor Servisi - Selay Saykal

Trabzon Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Cahit Erdem, Trabzonspor’un aradığı stoperin yine bir Trabzon takımında oynadığını söyleyerek Arsinsporlu oyuncuyu işaret etti. 

Trabzon ve Trabzonspor’da yerli futbolcu yetiştirmenin öneminin yeterince kavranmadığını düşündüğünü söyleyen ASKF Başkanı Cahit Erdem, yabancı futbolculara verilen şansın genç yeteneklere verilmemesinin üzüntü verici olduğunu belirtti. 

Trabzonspor’un kurtuluşunun Trabzonlu futbolcu yetiştirmek ve yetiştirdiği futbolculara sahip çıkmak olduğuna dikkat çeken Erdem, Trabzonspor’un ihtiyacı olan yerli stoperin Arsinspor’da oynadığına dikkat çekti. 

Erdem şöyle konuştu: “Gelecek vaat eden çok gencimiz var ancak bunu görmüyor ya da değerlendirmiyoruz. Tek bir isim örnek vereyim. Trabzonspor’a stoper arayanlar gitsin Arsinspor’da oynayan Mücahit Çakır’ı izlesinler. Bu gencimiz Trabzonspor altyapısından yetişti. Geçen yıl Sakarya’ya verilmişti. Oradaki antrenörün kendi adamını getirmesi nedeniyle oynatılmadı. Bu yıl da Arsinspor’da oynuyor. Mücahit Çakır şu anki stoperlerden çok daha iyidir. Arsinspor’un belkemiğidir ve o ligin çok üzerinde bir oyuncu.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor