Trabzonspor’a sevindirici haber

Spor Toto Süper Ligde Sivasspor deplasmanında alınan galibiyet ile bir nebze olsun rahat nefes alan Trabzonspor’da sorunlar sümen altına itildi. Ligde 4 hafta üst üste kaybederek sıkıntılı günler geçiren, takım içinde yaşanan sorunların ayyuka çıkması ve

Trabzonspor’a sevindirici haber

Spor Toto Süper Ligde Sivasspor deplasmanında alınan galibiyet ile bir nebze olsun rahat nefes alan Trabzonspor’da sorunlar sümen altına itildi.

Ligde 4 hafta üst üste kaybederek sıkıntılı günler geçiren, takım içinde yaşanan sorunların ayyuka çıkması ve taraftarın oynanan oyundan duyduğu memnuniyetsizliği gür bir ses ile dillendirdiği dönemde alınan Sivasspor galibiyeti Gaziantepspor maçının önemini arttırdı.Kaptan Onur Recep Kıvrak’ın sahalara dönecek olması kalede rekabeti 2 katına çıkartacak.Uzun bir aranın ardından sakatlığı geçen ve takımla idmanlara çıkan Mehmet Ekici’nin durumunun iyi olduğu Gaziantepspor karşısında forma giymesi bekleniyor.Milli takımından sakat dönen Constant’ın da sakatlığının düzeldiği bu futbolcunun da takımla antremanlara başladığı belirtildi.

Bordo-Mavili ekipte  Musa Nizam’ın sakatlığının sürdüğü bu futbolcunun Gaziantepspor karşısında forma giyme şansının bulunmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor