Trabzonspor’a şampiyonluğu kaybettiren detayı canlı yayında açıkladı

Trabzonspor’un Denizlispor’a yenilmesinin yankıları sürüyor.

Trabzonspor’a şampiyonluğu kaybettiren detayı canlı yayında açıkladı

Trabzonspor, Denizlispor’a 2-1 yenilerek şampiyonluk şansını mucizelere bırakırken, gelinen sürecin nedenleri tartışılıyor. Eski futbolcu Erman Özgür de şampiyonluk yarışının kaybedilmesinin nedenini stoperlere bağladı. Özgür “Stoperler bireysel hatalara doymuyor” ifadelerini kullandı.

Erman Özgür "Bu sezon Trabzonspor'un genellikle en sıkıntılı maçları Denizlispor'a karşı oldu. Denizlispor, Trabzonspor'a ters geliyor. Bu aşikar. Futbolu bilen kim varsa buraya çağıralım. Trabzonspor 11'ini kurarken hangi stoperi yazarsa yazsın bu takımın stoperi değildir deriz. Sezon başından beri aynı şeyi söylüyoruz. Oyunun kontrolünü vermediğin anda bile bugün Da Costa’nın yaptığı anlamsız faul, duran toptan Novak’ın rakibine vurdurması falan… Bir savunma zaafiyeti yaşanıyor. Bunlar çok iyi oynadığın maçta yaşanıyor. Maçın ilk yarısını Trabzonspor iyi oynadı. Hem golü buldu hem de ikinci golü aradı. İkinci yarı golle başladı ama oyun üstünlüğü hep Trabzonspor’daydı. Bu sefer de adam Hosseini’nin içinden geçip golü attı. Bireyse hataya ne kadar müdahale edebilirsin ki. Birçok insan 'hiç antrenörü eleştirmiyorsun senin arkadaşın' diyorlar bana. Hüseyin benim arkadaşım, Sosa'yı çıkardığı için eleştiririm. Hangi stoperleri koyarsa koysun adamlar bireysel hatalara doymuyor, doymuyor. Trabzonspor’u bu sene şampiyonluğu kaybettiren detay bu." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor