Trabzonspor'a Rusya'dan kötü haber!

Son günlerde adı sıkça Trabzonspor'la anılan Zenit'in Portekizli yıldızı Danny'nin kulübüyle yeniden anlaşmaya yakın olduğu öne sürüldü. Zenit kulübü, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncuya "Sözleşmeni uzatmak istiyoruz. Senle 1+1 yıllık imza

Trabzonspor'a Rusya'dan kötü haber!
Son günlerde adı sıkça Trabzonspor'la anılan Zenit'in Portekizli yıldızı Danny'nin kulübüyle yeniden anlaşmaya yakın olduğu öne sürüldü.
 
Zenit kulübü, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncuya "Sözleşmeni uzatmak istiyoruz. Senle 1+1 yıllık imza düşünüyoruz. Ama senden de fedakarlık bekliyoruz." teklifinde bulundu.
 
Rus ekibinden yıllık 3.5 milyon Euro kazanan tecrübeli futbolcunun ücretinde indirim istenirken, Zenit oyuncuya 2 milyon Euro teklif etti. Türkiye'den Trabzonspor'la da adı anılan Danny'nin bu teklifi değerlendirmeye aldığı, gelecekle ilgili kararını da yakın bir zamanda vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor