Trabzonspor'a Ramazan'dan can sıkan haber

Trabzonspor Başakşehir karşılaşmasında iyi bir futbol oynayan Ramazan Övüç, maçın ikinci yarısında rakibinin sert müdahelesi ile yere düşerek kolundan sakatlanarak oyuna devam edememişti.   Ramazan'ın ilk kontrolünde durumunun ciddi olduğu bildirildikten

Trabzonspor'a Ramazan'dan can sıkan haber
Trabzonspor Başakşehir karşılaşmasında iyi bir futbol oynayan Ramazan Övüç, maçın ikinci yarısında rakibinin sert müdahelesi ile yere düşerek kolundan sakatlanarak oyuna devam edememişti.
 
Ramazan'ın ilk kontrolünde durumunun ciddi olduğu bildirildikten sonra Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem resmi siteden açıklama yaptı.
 
Ramazan'ın ikili mücadele esnasında sağ omuzunun üzerine düşerek sakatlandığını hatırlatan Örem, saha içinde kulüp doktoru Ufuk Şentürk'ün ilk müdahaleyi yaptığını ve süblükse olan sağ omuzun yerine yerleştirildiğini söyledi. Örem, genç oyuncunun köprücük ve kürek kemiği arası ekleminde çıkık şüphesiyle hastaneye sevkedilerek röntgen filminin çekildiğini ve Sağlık Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Osman Aynacı ve Kulüp Doktorumuz Op. Dr. Ufuk Şentürk'ün yaptığı değerlendirme sonucun şüphenin doğrulandığını dile getirdi.
 
Örem, Ramazan'ın aynı ekip tarafından bugün ameliyat edileceğini belirterek ardından gerekli açıklamayı yapacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor