Trabzonspor'a önerilmişti, Alanyaspor'a fark yarattı!

Dün akşam oynanan Alanyaspor - Trabzonspor karşılaşmasında Trabzonspor'un olası galibiyetinde önemli rol oynayan Demiral, bir zamanlar Trabzonspor'un kapısından dönmüştü.

Trabzonspor'a önerilmişti, Alanyaspor'a fark yarattı!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Futbola Fenerbahçe altypısında başlayan Merih Demiral, Portekiz'in Alcanenense takımına bedelsiz olarak tranfer olmuştu. Bir sezon sonra Sporting B takımına kiralanan genç oyuncu sezon sonu 200 bin Euro karşılığında bonservisi alındı. Burada gösterdiği performans dikkat çeken genç oyuncu menajerler tarafından Trabzonspor'a önerilmiş fakat transfer edilmemişti. Alanyaspor'a sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı milli oyuncu dün akşam Trabzonspor karşısında gösterdiği performansla parmak ısırttı.

Dün akşam oynanan karşılaşmada 47 kez topla buluşup yüzde 84.2 pas isabeti sağlayan, ve galibiyeti getiren golü sağlayan Milli oyuncu, WhoScored verilerine göre 10 üzerinden 10 rating aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor