Trabzonspor'a Norveçli sol bek: Anlaşma sağlandı
Trabzonspor, sol bek mevkisindeki eksikliği gidermek için yürüttüğü transfer çalışmalarında sona yaklaştı. Bordo-mavili ekip, İtalya Serie A takımlarından Parma’da forma giyen Norveçli futbolcu Mathias Lovik ile prensipte anlaşma sağladı.
Sol bekte alternatif kalmamıştı
Arif Boşluk’un Konyaspor’a kiralık olarak gönderilmesinin ardından, sol bek pozisyonunda Mustafa Eskihellaç dışında alternatifi kalmayan Trabzonspor, bu bölgeye yapılacak takviyeyi öncelikli gündemine aldı. Teknik heyetin raporu doğrultusunda temaslar hız kazandı.
Trabzonspor’un yıldızı parlamaya devam ediyor! Muhteşem performans
İtalyan ekibiyle prensip anlaşması
Transfer sürecine ilişkin gelişmeyi, dünyaca ünlü futbol muhabiri Fabrizio Romano duyurdu. Haberde, Trabzonspor’un Parma ile 22 yaşındaki sol bek Lovik’in transferi konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi.
Molde altyapısından Serie A’ya
Norveç’te Molde altyapısında yetişen Lovik, yaklaşık bir yıl önce 6 milyon euro bonservis bedeliyle Parma’ya transfer olmuştu. Genç oyuncu, Serie A ekibinde bu sezon 12’si olmak üzere toplam 18 maçta görev aldı ve 1 asistlik katkı sağladı.
Ernest Muçi seriyi sürdürmek istiyor: Gözü Burak Yılmaz'ın tahtında
Kaynak:Haber61
