Trabzonspor'a Metin Korkmaz'ı kim yolladı

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un resmi olmayan ve bir çok transferde imzası olan menajeri Metin Korkmaz için flaş bir iddia ortaya atıldı. İbrahim Hacıosmanoğlu, şike davasına da karışmış olan Korkmaz için, “ Bir ağabeyimin emaneti.” İfadelerini ku

Trabzonspor'a Metin Korkmaz'ı kim yolladı

Haber61 – Spor Servisi –

Trabzonspor’un resmi olmayan ve bir çok transferde imzası olan menajeri Metin Korkmaz için flaş bir iddia ortaya atıldı.

İbrahim Hacıosmanoğlu, şike davasına da karışmış olan Korkmaz için, “ Bir ağabeyimin emaneti.” İfadelerini kullanarak olayı sümen altı etmek istemişti. Ancak ortaya son atılan iddia klay kolay üstü kapatılacak cinsten olmadı.

İddiaya göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeğeni ve aynı zamanda koruması olan Ali Erdoğan, Hacıosmanoğlu ile görüşerek Korkmaz’ı menajer olarak kulüpte tutmasını istedi. Erdoğan’dan gelen bu teklifi Hacıosmanoğlu geri çevirmedi. Bir süre önce Erdoğan ile Korkmaz’ın ortak oldukları da iddia edilmişti.

Öte yandan Antalyaspor'da karıştığı transferlerle büyük krizler yaratan menajer Korkmaz'ın Trabzon'da da aynı göreve getirilmesi ilk günlerde de büyük tartışmalara neden olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler