Trabzonspor'a Mehmet Ekici şoku

Mehmet Trabzonspor'u şikayet ediyor

Trabzonspor'a Mehmet Ekici şoku
Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde kadro dışı bıraktığı ve sezon sonunda da bedelsiz şekilde Fenerbahçe'nin yolunu tutan Mehmet Ekici'nin bordo mavili kulübü şikayet ettiği öne sürüldü.

Son Nokta'da yer alan habere göre;

Kadro dışı bırakıldıktan sonra, “Yönetimden izinsiz olarak Fenerbahçe ile görüştü” denilerek 550 bin lira para cezasına çarptırılan Mehmet Ekici daha sonra da gazetelere açıklamalarda bulunduğu gerekçesiyle 120 bin lirayla daha cezalandırılmıştı. Mehmet Ekici bu iki cezanın da geçersiz olduğu gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde FİFA’ya başvuruda bulundu.

 Mehmet Ekici’nin, “Bizzat başkan istediği için Fenerbahçe ile görüştüm. Gazetelere yaptığım açıklamalarda da kulübün manevi şahsiyetine hiçbir şekilde hakaret etmedim, küçük düşürmedim. Sırf alacaklarımdan kesmek için haksız cezaya çarptırıldım” diyerek FİFA yolunu tutarken, bir başka konuda da aynı seçeneği kullanacağı ortaya çıktı. Mehmet Ekici’nin yıllık 1 milyon 400 bin Euro alacağının yarısı olan 700 bin Euro’nun sezonun ikinci 6 ayında sadece 150 bin Euro’nun ödendiği ve Trabzonspor’dan 550 bin Euro daha alacağı olduğunu dile getirerek yine FİFA’ya başvuruda bulunacağı ifade edildi. Bu futbolcunun, kadro dışı kaldığı süre içinde hiçbir biçimde iş disiplininden taviz vermediğini de belirtirken, “Sadece başkanın söylediklerini yaptığım için cezalandırma yolunu seçtiler. Ben bunları hak etmedim” dediği de vurgulandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor