Trabzonspor'a Mehmet Ekici müjdesi

Sakatlığı nedeniyle 1 ay sahalardan uzak kalması beklenen Mehmet Ekici'den Bordo-Mavililer'e müjde niteliğinde haber geldi. Tedaviye çabuk yanıt veren oyuncu dün koşulara başladı. Milli oyuncunun iki haftaya kadar takımdaki yerini alması bekleniyor.   Üst

Trabzonspor'a Mehmet Ekici müjdesi

Sakatlığı nedeniyle 1 ay sahalardan uzak kalması beklenen Mehmet Ekici'den Bordo-Mavililer'e müjde niteliğinde haber geldi. Tedaviye çabuk yanıt veren oyuncu dün koşulara başladı. Milli oyuncunun iki haftaya kadar takımdaki yerini alması bekleniyor.

 
Üst üste 3 maçını kaybederek taraftarını üzen Trabzonspor’da Mersin maçı hazırlıkları tam gaz sürerken durumu en merak edilen isimlerden Mehmet Ekici’de sevindirici bir gelişme yaşandı.
 
Osmanlı deplasmanında geçirdiği sakatlık nedeniyle 1 ay takımdan uzak kalacağı açıklanan Trabzonspor’un başarılı orta saha oyuncusu tedaviye çok çabuk yanıt verdi, beklenenden daha hızlı iyileşmeye başladı. Salonda uygulanan fizik tedavisini tamamlayan Ekici, dün düz koşulara başladı. Bir hafta daha rehabilite süreci devam edecek olan Fırtına’nın yıldızı, ardından takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Böylece Mersin maçını kaçıracak olan oyuncunun Sivas deplasmanına kadar yetişme şansı doğdu. Sağlık ekibinin bu konuda hummalı bir çalışma içerisinde olduğu ifade edildi. 
 
‘Çok iyi gidiyor’
 
Tedavisinin çok iyi gittiğini ifade eden Mehmet Ekici, “Sakatlık yüzünden takımdan ayrı kalmak çok kötü. Ancak ben bir an önce formamı giyebilmek için elimden geleni yapıyorum. Tedavim çok iyi gidiyor, umarım beklediğimiz gibi çabuk iyileşir ve takıma geri dönerim” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler