Trabzonspor'a kadın eleştirisi

Trabzonspor'un hafta sonu gerçekleşecek kongresi öncesinde Milliyet'in Trabzonlu yazarı Ali Eyüboğlu dikkat çeken bir konuyu gündeme getirdi.   "Trabzonspor'da kadının adı yok" diyen Eyüboğlu başkan adaylarının listelerinde nede kadın olmadığını sorguladı

Trabzonspor'a kadın eleştirisi
Trabzonspor'un hafta sonu gerçekleşecek kongresi öncesinde Milliyet'in Trabzonlu yazarı Ali Eyüboğlu dikkat çeken bir konuyu gündeme getirdi.
 
"Trabzonspor'da kadının adı yok" diyen Eyüboğlu başkan adaylarının listelerinde nede kadın olmadığını sorguladı.
 
İşte o yazı;
 
Trabzonspor’da bu hafta sonu seçimli genel kurul var. Temel Eyüboğlu adaylıktan çekildi, diğer adaylar da listelerini açıkladı. Mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nunki gibi rakipleri Muharrem Usta ile Celil Hekimoğlu’nun listeleri de full erkek. 
 
Son yıllarda Trabzonspor’un sportif başarısı yok, kulüp borç batağında. Bunlar bir yana bir de imaj problemi var kulübün. Kim sebep oldu buna? 
 
Erkeklerden oluşan yönetim. 
 
Trabzonspor yönetimine birkaç kadın girse ve kulübün kamuoyundaki “negatif” imajı “pozitife” dönüşse fena mı olur? Üstelik para falan da istemeyen bir operasyon bu...  
 
Trabzonspor’u bulunduğu durumdan yukarıya taşıyacak olan tek itici güç para mı? Trabzonspor Kulübü’nün asıl ihtiyacı zihniyet devrimi ama maalesef bizimkilerde yok o irade!  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor