Trabzonspor'a ilaç oldu! - Trabzonspor haberleri

Spor Toto Süper Lig'de sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da, 1461 Trabzon'dan kiralanan Togolu oyuncu Serge Akakpo, iyi performansıyla dikkati çekiyor.  Devre arası transferinin son günlerinde sürpriz bir şekilde pilot takım

Trabzonspor'a ilaç oldu! - Trabzonspor haberleri

Spor Toto Süper Lig'de sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da, 1461 Trabzon'dan kiralanan Togolu oyuncu Serge Akakpo, iyi performansıyla dikkati çekiyor. 

Devre arası transferinin son günlerinde sürpriz bir şekilde pilot takım 1461 Trabzon'dan bedelsiz olarak kiralanan, 44 bin avro ve bin 500 avro maç başına ücretle bordo-mavili takımda oynayan Togo Milli Takımı'nın kaptanı Akakpo, stoperde Douglas, Aykut Demir ve Mustafa Yumlu'nun, ön liberoda da Aytaç Kara ile Okay Yokuşlu'nun eksikliğinde görev aldı.

Karadeniz ekibinde sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle 6 maçta 16 oyuncu forma giyemezken Akakpo, bu dönemdeki her maçta görev yaptı. Eksikliklerden dolayı stoper ve ön libero mevkinde oynayan Togolu futbolcu, hiç kart görmezken 6 maçta 360 dakika oynadı.

Akhisar Belediyespor maçında 1, Kayserispor maçında 15 dakika görev alan Akakpo, daha sonra 4 lig maçında da ilk 11'de sahaya çıktı. Akakpo, Galatasaray, Osmanlıspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarında 90, Torku Konyaspor maçında da 74 dakika sahada kaldı.

- Douglas'tan formayı aldı

Akakpo, sezon başında Dinamo Moskova'dan 1,5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer edilen ve yıllık 1 milyon 550 bin avro garanti ücret, 5 bin avro da maç başı ücret alan Douglas'tan da formayı kaptı. 

İlk maçlarda oyuncu eksikliği nedeniyle sahaya sürülen Togolu oyuncu, Mersin İdmanyurdu maçında kendisinden yaklaşık 35 kat daha fazla alan Brezilyalı futbolcunun yerine görev yaptı. Douglas ise yedek kulübesinde oturdu.

- Mandıralı memnun

Teknik direktör Hami Mandıralı, Akakpo'yu pilot takım 1461 Trabzon'dan aldıklarını belirterek, "İki maçta stoperde görev verdik, kusursuz oynadı. Orta sahada biraz daha başı boş oynadı çünkü yeri orası değil. İmkansızlıklar, sakatlık ve cezalı oyuncular nedeniyle onu orada da oynatmak zorunda kaldık. Takımda bu dönemde önemli bir boşluğu doldurdu" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor