Trabzonspor'a iki Aston Villa'lıyı yazdılar: Nakamba ve Trezeguet

Trabzonspor'a Kamerun'dan transfer iddiası geldi. Bordo mavililerin Nakamba ve Trezeguet'i istediği yazıldı

Trabzonspor'a iki Aston Villa'lıyı yazdılar: Nakamba ve Trezeguet

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor, ligin sona ermesiyle transfer çalışmalarını hızlandırırken hem yerli hem de yabancı basın bir çok ismi gündeme getirmeye devam ediyor. 

Son olarak Kamerun'da yayın yapan kick442 Trabzonspor'un Aston Villa'nın iki oyuncusu Nakamba ve Trezeguet'i istediğini yazdı.

Haberde, Bordo mavililerin özellikle önlibero oynayan Zimbabweli Marvelous Nakamba'yı istediği belirtilirken 11 Milyon Euro'luk bonservisi nedneiyle bu transferin kiralık olarak gerçekşebileceği kaydedildi. Aston Villa'nın zengin sahipleri Nassef Sawiris ve Wes Edens'in ,gelecek yıl küme düşme korkusu yaşamamak için daha iddialı bir kadro kurmak istediği ve bu nedenle Nakamba'nın ayrılığına onay verilebileceği yazıldı. 26 yaşındaki futbolcunun da daha fazla süre alabileceği bir takıma gitmek istediği belirtildi.

Haberde ayrıca Trabzonspor'un daha önce Kasımpaşa'da da forma giyen Aston Villa'nın Mısırlı futbolcusu Mahmoud Trezeguet'i de takip ettiği yazıldı.

İşte o haber;

Trabzonspor'a iki Aston Villa'lı'yı yazdılar: Nakamba ve Trezeguet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor