Trabzonspor'a hakaret edenler tek tek dökülüyor! Bir özür de Batuhan Karadeniz'den

Trabzonspor tarfatarı, Trabzon'a hakeret edenlerin özürlerinin kabul edilmemesini ve gerekenin yapılmasını istiyor.

Trabzonspor'a hakaret edenler tek tek dökülüyor! Bir özür de Batuhan Karadeniz'den

Eski futbolculardan Batuhan Karadeniz, Trabzon şehri ve Trabzonspor hakkında kullandığı ağır ifadeler nedeniyle bordo-mavili camianın büyük tepkisini çekmişti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, bugün yaptığı açıklamalarda keskin bir dille konuştu. Doğan, "Bu güzide şehrin ve taraftarlarının hakkında bugüne kadar söylenen her şeyin hesabını soracağız" dedi.

Tepkilerin odağında olan bir diğer isim Serhat Akın'ın ardından, Batuhan Karadeniz de kamuoyuna bir özür mesajı yayınladı. Yaptığı açıklamada Karadeniz, "Yayın esnasında ortaya çıkan görüntüler ışığında yaptığım yorumlardan ötürü, kendimi daha doğru ifade etmek adına bu açıklamayı yapma gereği duydum. Öncelikle, sporda şiddetin her türlüsüne kesinlikle karşıyım. Maç sonrası yaşanan olaylar, gördüğümüz saldırı görüntüleriyle sınırlı olduğundan, yorumlarım bu yönde şekillendi. Ancak, Trabzonspor camiasının paylaştığı görüntülerle olayların aslında tek taraflı olmadığını tüm spor kamuoyu gibi ben de gördüm. İncittiğim ve üzdüğüm tüm Trabzonlulardan ve Trabzonspor camiasından özür dilerim" şeklinde konuştu.

Başkan Ertuğrul Doğan’ın “Tek tek hesap soracağız açıklamasının ardından gelen bu ikinci özür yine Trabzonspor taraftarı tarafından kabul görmedi.

Trabzonspor taraftarı söylenen sözlerin hesabının sorulması ve gerekenlerin yapılması için Trabzonspor’u mesaj yağmuruna tutuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor