Trabzonspor'a Enis Destan katkısı!

Trabzonspor'da genç santrfor Enis Destan, attığı golle takımına katkı sağladı.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda Ahlatcı Çorum FK'yı 3-1 mağlup ederek 5. eleme turuna yükseldi ve genç santrfor Enis Destan'ın attığı golle takıma önemli bir katkı sağlandı.

Altınordu'dan 600 bin avro bonservis bedeli karşılığında 2021-2022 sezonunda transfer edilen 21 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Polonya'nın Warta Poznan takımına kiralık olarak gönderilmişti.

trabzonspora-enis-destan-katkisi.webp

Sezon başında Trabzonspor'a dönen Enis Destan, ligde 2 ve Ziraat Türkiye Kupası'nda bir olmak üzere toplamda 3 gol atmayı başardı.

Ahlatcı Çorum FK maçında fileleri havalandırarak bu sezonki 13. resmi müsabakasında 3. golünü atan genç golcü, performansıyla gelecek için umut vaat etti.

Bu sezon içinde yaşanan transfer aksaklıkları ve diğer santrfor seçeneklerinin gözden düşmesiyle forma şansı bulan Enis Destan, Süper Lig'de Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa maçlarında attığı gollerle adından söz ettirmişti.

trabzonspora-enis-destan-katkisi-001.webp

Geçtiğimiz dönemde Dinamo Zagreb'den transfer edilmek istenen Bruno Petkovic'in transferinin gerçekleşmemesi ve Maxi Gomez'in Cadiz Kulübüne kiralanmasıyla santrfor konusunda sıkıntı yaşayan Trabzonspor, Enis Destan'ın etkili performansıyla bu boşluğu doldurdu.

Umut Bozok'un gözden düşmesi ve Nijeryalı santrfor Paul Onuachu'nun transferiyle kulübede yer bulan genç futbolcu, Ahlatcı Çorum FK karşısında da 90 dakika süresince görev yaparak skora katkıda bulundu.

21 yaş altı milli takımında da 2 gol kaydeden Enis Destan, genç yaşına rağmen gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

trabzonspora-enis-destan-katkisi-002.webp

MAÇ SONU KONUŞTU

Bordo mavili takımın Çorum FK maçı sonrası açıklamalarda bulunan Enis Destan, şu ifadeleri kullandı;

"Kupa bizim hedefimiz. Galip geldik. Daha iyi oyun oynayabilirdik. Bu eksikleri hafta içi çalışıp gidereceğiz. Burada çok maç oynayıp gol krallıkları yaşamak istiyorum. Hocam şans verişe bunu başaracağım. Sözleşme konusunda ben konuşamam menajerim ile kulüp görüşerek bunu çözeceklerdir. Trabzonspor taraftarını çok seviyorum bizi desteklemeye devam etsinler."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler