Trabzonspor'a dev sponspor

Trabzonspor'a bir sponsor daha geliyor. Coca Cola'nın Trabzonspor ve 3 İstanbul takımına sponsorluk vereceği öğrenildi.   Başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere birçok kulüple forma sponsorluğu konusunda çalışmalar yapan Coca-C

Trabzonspor'a dev sponspor
Trabzonspor'a bir sponsor daha geliyor. Coca Cola'nın Trabzonspor ve 3 İstanbul takımına sponsorluk vereceği öğrenildi.
 
Başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere birçok kulüple forma sponsorluğu konusunda çalışmalar yapan Coca-Cola’nın birkaç gün içerisinde anlaşmaları imzalaması bekleniyor.
 
Kulüplere yılda 10 milyon Euro’ya yakın kaynak aktaracağı tahmin edilen Coca-Cola’nın ilk hedefi ise takımların şort ve kol sponsorlukları. Şort kısmı bu sezon boş kalan Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’un Coca-Cola ile el sıkışması beklenirken, Fenerbahçe’nin ise kol sponsorluğunda Coca-Cola ile masaya oturacağı belirtiliyor. İçecek devinin daha sonraki hedefinin ise Anadolu kulüpleri olduğu konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor