Trabzonspor'a değil Fenerbahçe'ye gitmişti! Şimdi 9. Lig'de

Trabzonspor ile anlaşan ancak son anda Fenerbahçe'nin astronomik teklifi sonrası sarı lacivertli ekibe imza atan genç oyuncu, şimdi Almanya 9. Lig'de oynuyor.

Trabzonspor'a değil Fenerbahçe'ye gitmişti! Şimdi 9. Lig'de

Trabzonspor'un daha önce şehre kadar getirdiği ve 4 yıl için 500 bin TL'ye anlaştığı Murat Sağlam, Fenerbahçe'nin son anda araya girip 4 yıl için 1 milyon 200 bin Euro garanti ücret vermesinin ardından İstanbul'un yolunu tutmuştu.

Fenerbahçe kariyerinde sadece 5 kez forma giyebilen 24 yaşındaki sağ bek oyuncusu, sezon başında sözleşmesi sona erince boşa çıkmıştı.

Ocak ayına kadar herhangi bir takım bulamayan Murat Sağlam, Almanya 9. Lig ekibi Halvestorf/Herkendorf ile sözleşme imzalamıştı.

Süper Lig seviyesinden Almanya 9. Lig seviyesine düşen Murat Sağlam'ın son hali, "Trabzonspor'a gitmeyerek hata yaptı" yorumlarını da beraberinde getirdi.

Haber61 - Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler