Trabzonspor'a çirkin teklif!

Türkiye Ligini yakından takip eden Fransız ekibi Lille'in, Ganalı oyuncuya transfer teklifi yaptığı fakat bu teklifin çok da can sıkıcı bir şekilde olduğu ortaya çıktı.Waris'in menajerini arayan Fransızların, Türk basınında yer alan gecikme haberleri yüzü

Trabzonspor'a çirkin teklif!

Türkiye Ligini yakından takip eden Fransız ekibi Lille'in, Ganalı oyuncuya transfer teklifi yaptığı fakat bu teklifin çok da can sıkıcı bir şekilde olduğu ortaya çıktı.

Waris'in menajerini arayan Fransızların, Türk basınında yer alan gecikme haberleri yüzünden, Ganalı oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden FIFA yoluyla alma konusunda teklif yaptıkları bizzat Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na iletildi.

Waris'in menajeri ise gecikmelerin olduğunu kabul ettiği ama bu durumun sözleşme maddesini iptal ettirecek seviyede olmadığını belirterek Lille'e cevap verdiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor