Trabzonspor'a Cardozo şoku!

Trabzonspor'da Oscar Cardozo için şok bir iddia ortaya atıldı.Son haftalarda bel fıtığı problemi yaşamasına rağmen büyük bir özveriyle oynayan Oscar Cardozo'nun belinden ameliyat olacağı öne sürüldü.Habertürk'ün iddiasına göre; Ağrılarını artık sonlandırm

Trabzonspor'a Cardozo şoku!

Trabzonspor'da Oscar Cardozo için şok bir iddia ortaya atıldı.

Son haftalarda bel fıtığı problemi yaşamasına rağmen büyük bir özveriyle oynayan Oscar Cardozo'nun belinden ameliyat olacağı öne sürüldü.

Habertürk'ün iddiasına göre; Ağrılarını artık sonlandırmak isteyen Paraguaylı forvet, Arjantin’deki doktoruna ameliyat olma kararı verdi.

Bel fıtığı nedeniyle Pazartesi günü bıçak altına yatacak olan Paraguaylı, Eylül’de idmanlara başlayacak ancak ‘tam olarak’ Ekim ayında sahalara dönecek.

Teknik heyete büyük bir şok yaşatan Cardozo; ligde 4 maçı ve Avrupa Ligi ön eleme karşılaşmalarını kaçıracak.

Bu iddianın üzerine gözler Trabzonspor Sağlık Kurulu'na çevrildi. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılması bekleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor