Trabzonspor'a Cardozo müjdesi

Ziraat Türkiye Kupasında Beşiktaş'ı yenerek yarı finale yükselerek büyük bir moral depolayan Konyaspor karşısında 3 puan hedefleyen bordo-mavililer de cezalı ve eksik oyuncuların çokluğu ise can sıksa da Cardozo'dan gelen haber sevindirdi.   Aykut Demir,

Trabzonspor'a Cardozo müjdesi
Ziraat Türkiye Kupasında Beşiktaş'ı yenerek yarı finale yükselerek büyük bir moral depolayan Konyaspor karşısında 3 puan hedefleyen bordo-mavililer de cezalı ve eksik oyuncuların çokluğu ise can sıksa da Cardozo'dan gelen haber sevindirdi.
 
Aykut Demir, Salih Dursun, Cavanda ve Erkan Zengin'in yanı sıra sakatlıkları devam eden Onur, Mehmet Ekici ve Güray Vural Torku Konyaspor maçında forma giyemeyecekler. Aytaç Kara'nın durumu ise maç günü netlik kazanacak. Takımla birlikte çalışmalara başlayan Oscar Cardozo ile kart cezaları biten Douglas ve Özer Hurmacı ise Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın şans vermesi halinde forma giyebilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler