Trabzonspor'a Çakır darbesi!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Lige iyi başlayan ve zirve takibini sürdüren Trabzonspor, Galatasaray karşısında bir çok pozisyon bulduğu maçta M'bia'nın kendi kalesine gönderdiği golle 1-0 mağlup oldu. K

Trabzonspor'a Çakır darbesi!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Galatasaray'ı ağırladı.

Lige iyi başlayan ve zirve takibini sürdüren Trabzonspor, Galatasaray karşısında bir çok pozisyon bulduğu maçta M'bia'nın kendi kalesine gönderdiği golle 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmaya oynanan futboldan çok hakem Cüneyt Çakır'ın kararları damga vurdu. Cüneyt Çakır Galatasaraylı futbolcuların yere her düşmesinde faul çalarken Trabzonspor'un net penaltısını da vermedi.

MAÇIN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN

Karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı. Trabzonspor ilk devrede özellikle Marin ile etkili olmaya çabaladı. Alman yıldız, ilk devrede  3 kez gole yaklaştı ama bunların ikisinde Muslera'yı geçemedi. Galatasaray ise ilk yarıda önemli bir tehlike yaratamadı. Bodo mavililer adına en önemli fırsatı yakalayan N'Doye, karşı karşıya pozisyonda golü bulamadı. 
 
İkinci yarıda Trabzonspor, Galatasaray orta sahasının yorulmasını çok iyi değerlendirdi ve fırsatlar bulmaya başladı. Bunların en önemlisinde Marin'in pasında erkan bomboş kale yerine topu direğe nişanladı. Hemen ardından bu kez Marin'in vuruşu direkten döndü. Üstüste pozisyonlara bir tane de Galatasaray'ınki eklendi. 63. dakikada Sinan'ın şutu direkten döndü.
 
Galatasaray, 75. dakikadan sonra kontrolü ele geçirdi ve pozisyon bulmaya başladı. Bunların birinde de golü buldu. 82. dakikada Bilal'in ortasında Onur'dan seken top M'bia'ya çarptı ve ağlarla buluştu. Böylece Galatasaray 1-0 öne geçti.
 
Kalan bölümde üstünlüğünü korumayı başaran Galatasaray, zorlu karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı ve kötü gidişe sur demeyi başardı. Galatasaray bu galibiyetle 8 puana yükselirken,lk kez yenilen Trabzonspor 10 puanda kaldı. 

Trabzonspor

Onur, Pedro Cavanda, Mustafa Yumlu,  Douglas, Costant,M.Bia, Okay Yokuşlu, Erkan, Mehmet Ekici, Marko Marin, N.Doye

Galatasaray

Muslera, Jason, Semih Kaya, Hakan Balta, Liorel, Bilal, Jose, Yasin Öztekin, Sneijder, Lukas, Burak Yılmaz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler