Trabzonspor’a bir ödül daha

Trabzonspor TFF Fair Play / Adil Oyun Ödülleri’nde ‘Ekim Ayı Takım Ödülü’nü’ aldı.

Trabzonspor’a bir ödül daha

TFF Fair Play / Adil Oyun Ödülleri Töreni, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda yapıldı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katıldığı törende bordo mavililer, Fair Play / Adil Oyun Ekim Ayı Takım Ödülü’nü aldı.

Trabzonspor’a bir ödül daha

Ödülü Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’den alan Başkan Ahmet Ağaoğlu, burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

“Bizim maden işçileriyle olan gönül bağımız yıllar öncesine dayanıyor. Ereğli’de bir kömür işçimiz, eldivenlerini kalecimiz Şenol Güneş’e gönderiyor ve maçta giymesini istiyor. O eldivenler bizim müzemizde sergileniyor. Bu gönül bağının da devam etmesi düşüncesiyle, yönetim kurulumuzun ve sosyal sorumluluk projelerini takip eden ekibimizin ortaya çıkardığı bir çalışmamız oldu. Anlamlı oldu. Aradan iki ay geçti ve bu acı unutuldu, unutulmaması lazım. Bugün tekrar böyle bir acıyı, bir daha yaşamamak ve gerekli önlemlerin alınması adına konunun kulübümüz üzerinden hatırlanması bizim için çok büyük bir onurdur.”

Trabzonspor’a bir ödül daha

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de, ‘Kurtaran Eller’ sosyal sorumluluk projemize 550 bin TL miktarında katkı yaptıklarını ve Bartın’a gönderilmek üzere toplam rakamın 1.5 milyon TL’ye ulaştığını belirterek, Trabzonspor’u kutluyorum. İyilik başka bir iyiliğe y ol açtı, Fair Play de bu şekilde inşallah dalga dalga yayılacak” ifadelerine yer verdi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu ise Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye teşekkür etti.

Trabzonspor’a bir ödül daha

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor