Trabzonspor'a bir iyi bir de kötü haber

Trabzonspor'a sakatlarından haber var.

Trabzonspor'a bir iyi bir de kötü haber
Bordo mavililer Yeni Malatyaspor karşılaşmasında istediği sonucu alamazken, yıldız oyuncusu Burak Yılmaz'ın maç sonu yaptığı açıklamada 2-3 hafta sahadan uzak kalacağını söylemesiyle bir şok daha yaşamıştı.
 
Burak'ın dün yapılan kontrolünden kötü haber geldi. Yıldız oyuncunun sağ arka adalesinde zedelenme olduğu ve 2-3 hafta gibi bir zaman sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Galatasaray karşılaşmasında forma giyemeyecek olan yıldız ismin yerine Rodallega görev yapacak.
 
Ayrıca Kucka'dan da haber geldi. Tecrübeli oyuncunun yapılan kontrollerinde durumunun iyiye gittiği belirtilirken, takımla çalışmalara başlayacağı ve Galatasaray karşısında forma giyme şansının yüksek olduğu öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler