Trabzonspor'a Beşiktaş öncesi şok!

Avrupa Kupaları’na katılma yolunda Ankara’da çok önemli 2 puan bırakan Trabzonspor, ayrıca sakatlık yaşayan oyunculardan gelen haberle de sarsıldı.Gençlerbirliği yarı sahasında rakip futbolcuyla girdiği bir pozisyon sonrası yerde kalan ve yerini Soner Ayd

Trabzonspor'a Beşiktaş öncesi şok!

Avrupa Kupaları’na katılma yolunda Ankara’da çok önemli 2 puan bırakan Trabzonspor, ayrıca sakatlık yaşayan oyunculardan gelen haberle de sarsıldı.

Gençlerbirliği yarı sahasında rakip futbolcuyla girdiği bir pozisyon sonrası yerde kalan ve yerini Soner Aydoğdu’ya bırakan Mustapha Yatabare’nin Beşiktaş maçında oynamasının çok zor olduğu öğrenildi. Bugün MR’ı çekilecek olan 29 yaşındaki futbolcunun ilk bulgulara göre kasığında yırtık tespit edildiği belirtildi. 36. dakikada Toko’nun dirseği sonrası burnu kırılan Mustafa Akbaş’ın da özel bir maskeyle Beşiktaş karşısında forma giyebileceği açıklandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor