Trabzonspor'da beklenmedik gelişme! Onuachu da gidiyor

Trabzonspor'da Paul Onuachu konusunda beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor'da beklenmedik gelişme! Onuachu da gidiyor

Nijerya Futbol Federasyonu, sakatlık nedeniyle kadrodan çıkartılan Sadiq Umar'ın yerine Trabzonspor forması giyen Paul Onuachu'nun milli takıma çağırıldığını açıkladı.

Nijerya, Afrika Uluslar Kupası'nda Ekvator Ginesi, Fildişi Sahili ve Gine-Bissau'nun yer aldığı A Grubu'nda mücadele edecek.

Bordo mavili takımda Onuachu, Trezeguet ve Pepe'den sonra Afrika Uluslar Kupası'na giden 3. oyuncu oldu.

Onuachu, dün akşam kazanılan Samsunspor maçının ardından, "Kesinlikle kolay bir maç olmayacağının bilincindeydik. Rakibimiz oynadığı son 4 maçta iyi karşılaşmalar çıkarmıştı. Hocamız zor maç olacağını söylemişti, biz de biliyorduk. iyi bir karakter ortaya koyduk. Hak edilmiş bir 3 puan oldu bizim açımızdan." ifadelerini kullanmıştı.

Adaptasyon sürecinden de bahseden Onuachu, "4 maç oynamış bir takıma sonradan katılabilmek kolay değildir. Benim açımdan adapte olabilmek çok kolay değildi. Milli takımda özellikle santrfor bölgesinde çok önemli oyuncular var. Milli takım hocamızda tercihlerini bu şekilde kullanmış. Ben kendi oyunuma odaklanmış durumdayım." dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler