Trabzonspor'a Bas Dost önerisi

Hollandalı golcü Bas Dost Trabzonspor'a önerildi. Bordo mavililer maliyet araştırması yapmaya başladı

Trabzonspor'a Bas Dost önerisi

Sörloth, Cornelius ve Artem Dovbyk gibi için resmi girişimlerde bulunan Trabzonspor'a şimdi de menajerler tarafından Bast Dost önerildi.

Geçtiğimiz ocak ayında Club Brugge’ün 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında E.Frankfurt’tan kadrosuna kattığı 32 yaşındaki 1.96’lık golcü, 1.5 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Futbolcunun menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a önerildiiği kaydedildi. Yönetimin futbolcuyla ilgili maliyet araştırması yaptığı belirtildi.

Güçlü fiziği ve özellikle müthiş hava hakimiyetiyle dikkat çeken bir pivot santrfor.Hollandalı Bas Dost geride bıraktığımız sezon toplam 35 resmi maça çıkarak, bu karşılaşmalarda 15 gol attı, 6 asist yaptı. 

Bas Dost, kariyeri boyunca Emmen, Heracles Almelo, Heerenven, Wolfsburg, Sporting Lizbon, Frankfurt ve Brugge formaları giydi.

Kariyer toplamında 475 maça çıkan golcü isim 244 gol 55 asiste imza attı. Hollanda milli takımıyla da 18 maça çıkan Bas Dost 1 gol kaydetti.

Tecrübeli futbolcunun bonservisine bugüne kadar 32.9 Milyon Euro harcanırken güncel transfermarkt değeri ise 4.5 Milyon Euro

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler