Trabzonspor'a araplardan Djaniny teklifi

Al Hilal'in Djaniny Semedo için Trabzonspor'a 6 milyon euroluk teklif yaptığı öne sürüldü.

Trabzonspor'a araplardan Djaniny teklifi

Trabzonspor'un 2020-21 sezonu başında Al Ahli'den transfer ettiği Djaniny Semedo, Bordo-Mavililere veda edebilir. Bordo-Mavililere tecrübeli golcü için arapların teklifi belli oldu. 

DJANİNY SEMEDO İÇİN ASTRONOMİK TEKLİF GELDİ

Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür gibi isimleri hatırı sayılır bir bedelle göndermesi beklenen Trabzonspor'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Djaniny Semedo için Trabzonspor'a tam 6 milyon euroluk teklif yaptı.

TEKNİK EKİBİN KARARI BEKLENİYOR

Djaniny Semedo'ya gelen teklif karşısında mest olan Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı'nın kararını bekliyor. Avcı'nın onay vermesi halinde Djaniny Semedo'nun transferi resmiyet kazanacak.

ABDULLAH AVCI İKNA ETMİŞTİ

Teknik direktör Abdullah Avcı geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Djaniny Semedo'nun sezon başında ayrılmak istediğini ancak doğru iletişimle oyuncuyu ikna ettiğini açıklamıştı.

DJANİNY SEMEDO'NUN KARNESİ

Bu sezon Trabzonspor formasıyla tüm kulvarlarda 35 maça çıkan Djaniny 11 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Bordo-Mavililerle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 5,5 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler