Trabzonspor'a Alexis Sanchez transferinde iki rakip!

Arjantin'in köklü kulüplerinden River Plate ve İtalya'nın Udinese takımı da Trabzonspor'un gündemindeki Alexis Sanchez ile ilgileniyor

Trabzonspor'a Alexis Sanchez transferinde iki rakip!

Trabzonspor, Şilili yıldız Alexis Sanchez'in peşindeki çabalarını hızlandırdığı iddia edildi. Tecrübeli oyuncunun sezon sonunda Inter'den ayrılması bekleniyor ve bordo mavili rkibin Sanchez'i kadrosuna katmak için harekete geçtiği Şili basınında yer almaya devam ediyor.

Bordo-mavililerin, daha önce de birçok Şilili oyuncuyu Türkiye'ye getiren menajer Felicevich ile temas kurduğu ve oyuncu için resmi bir teklif sunduğu öğrenildi. Trabzonspor'un bu girişimi, taraftarları arasında büyük bir heyecan yarattı.

Ancak Trabzonspor'un Sanchez'i transfer etme yarışında yalnız olmadığı ortaya çıktı. İtalyan spor sitesi Calciomercato'nun haberine göre, Arjantin'in köklü kulüplerinden River Plate ve İtalya'nın Udinese takımı da Şilili oyuncuyla ilgileniyor. Bu gelişme, transferin daha da çekişmeli bir hal almasına neden olabilir.

Alexis Sanchez'in gelecek planları ve hangi teklifi kabul edeceği merak konusu oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor