Trabzonspor’a Akyazı’da elektrik şoku!

Akyazı Stadı’nda elektrik borcu nedeniyle elektrikler kesildi.

Trabzonspor’a Akyazı’da elektrik şoku!

Haber61 Spor Servisi Özel

Trabzonspor’un maçlarını oynadığı Şenol Güneş Kompleksi Akyazı Stadı’nda 3 gündür elektrik kesintisi yaşandığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Trabzonspor’un elektrik dağıtım şirketi Çoruh Edaş’a olan yaklaşık 1 Milyon TL’lik borcu nedeniyle şirketin elektrik kesintisi uyguladığı bildirildi. Bu durum karşısında bordo mavili yönetimin Çoruh Edaş’a borcu taksitlendirme veya sponsorluk çözümü önerdiği ancak dağıtım şirketinin buna sıcak bakmadığı kaydedildi.

Yaşanan kesinti üzerine stadın bazı bölümlerinde jeneratör ile aydınlatma yapılması ve saha zeminindeki Hibrit çimin bu kesinti nedeniyle zarar gördüğü öğrenildi.

Trabzonspor yönetiminin sorunu çözmek için çaba sarfettiği öğrenilirken özellikle sponsorluk karşılığında borcun silinmesi için ikna çabasında olunduğu bildirildi.

Öte yandan Akyazı’daki gişelerden Passolig almaya giden taraftarlar da elektrik kesintisi nedeniyle işlemlerini gerçekleştiremedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler