Trabzonspor'a ağır darbe!

ULEB Eurocup Son 32 K Grubu’nda bulunan iki İtalyan temsilcisi, Grissin Bon Reggio Emilia ve Dolomiti Energia Trento, bu akşam karşılaştı. Karşılaşmayı deplasman ekibi Trento, 84-72 kazandı ve bu sonuçla K Grubu’ndaki Trabzonspor Medical Park’ın gruptan ç

Trabzonspor'a ağır darbe!

ULEB Eurocup Son 32 K Grubu’nda bulunan iki İtalyan temsilcisi, Grissin Bon Reggio Emilia ve Dolomiti Energia Trento, bu akşam karşılaştı.

Karşılaşmayı deplasman ekibi Trento, 84-72 kazandı ve bu sonuçla K Grubu’ndaki Trabzonspor Medical Park’ın gruptan çıkma şansı kalmadı. 

Evinde Reggio Emilia’yı 82-76 yenmesine rağmen, deplasmanda 89-76 kaybedip ikili averajda rakibinin gerisine düşen ve dün akşam Pınar Karşıyaka önünde aldığı 76-43’lük yenilgiyle birlikte Karşıyaka’ya da ikili averajı kaptıran Trabzonspor, gelecek hafta Trento önünde prestij mücadelesine çıkacak.

Beşinci maçlar sonunda 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetle K Grubu’nu lider tamamlamayı garantileyen Trento ile birlikte bir üst tura yükselecek ekip, 10 Şubat’ta temsilcimiz Pınar Karşıyaka’nın Reggio Emilia’yı evinde ağırlayacağı maçın kazananı olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor