"Trabzonspor'a Advocaat modeli lazım"

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, bordo mavili takımla ilgili değerlendirmede bulundu

"Trabzonspor'a Advocaat modeli lazım"

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Trabzonspor'u değerlendirirken "Trabzonspor başarı sağlamak istiyorsa Advocaat modeli uygulamalı" dedi.


İşte Demirkol'un tespitleri;

Advoocat'ın yaptığı oyun değişikliği gibi bir değişim lazım Trabzoınspor'a. Trabzonspor'un defans alması lazım. Mesela Fenerbahçe maçına başlangıçları bildiğin intihar. Olacak iş değil yani. Ne olabilirdi, Mustafa Akbaş'ın direkten dönen topu gol olabilirdi ama risk alıp 30 dakikada yarım pozisyona girdin. Risk alıyorsun ama pozisyona giremedi, giremiyorsun çünkü. O yüzden yapman gereken, tabiki kadroda da değişiklikler yaparak işi savunmaya çevirmek. Oyun anlamında söylüyorum, Advocaat modeli, Trabzonspor'a belli oyuncu değişiklikleriyle de çok daha fazla katkı sağlar. Trabzonspor'un her maçtan puan alması lazım, yenigliye tahammül yok yani.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor