Trabzonspor'a 3 müjde

4 maç üst üste kaybederek tarihinin en kötü istatistiklerinden birini sergileyen Trabzonspor, Sivasspordeplasmanında yara sarmayı hedefliyor. Takımdaki eksikler nedeniyle Mersin’de sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibinde bu zorlu maç öncesi önemli gelişmeler v

Trabzonspor'a 3 müjde

4 maç üst üste kaybederek tarihinin en kötü istatistiklerinden birini sergileyen Trabzonspor, Sivasspordeplasmanında yara sarmayı hedefliyor.

Takımdaki eksikler nedeniyle Mersin’de sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibinde bu zorlu maç öncesi önemli gelişmeler var. 

Milli takımdan sakat dönen Constant’ın tedavisinin tamamlandığı ve oynayabilecek duruma geldiği öğrenildi. Bir diğer müjde ise N’Doye’dan. Grip olduğu için Mersindeplasmanına götürülmeyen başarılı forvet tam olarak iyileşti. Dünkü çalışmada son derece keyifli ve formda göründü. 

Teknik direktör Şota Arveladze taktiksel bir değişiklik de yapacak. Mersin’de orta alanda Medjani görev yapmıştı. Gürcü hocanın bu mevkiye yeniden Okay’ı monte etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor