Trabzonspor zirveden iyice uzaklaştı

Trabzonspor art arda 5 maçtır kaybetmiyor ancak kazanamıyor da.

Trabzonspor zirveden iyice uzaklaştı
Fırtına, bu periyotta 5 puan toplarken aynı zamanda 10 puan da kaybetti, zirve ile aradaki fark iyice açıldı.

Rıza Çalımbay’ın gelişinin ardından aldığı sonuçlarla bir anda şampiyonluk adayları arasında gösterilen Bordo-Mavililer, 4 maçlık beraberlik serisine bir yenisini daha ekledi. Karabükspor, Konyaspor, Fenerbahçe ve Göztepe’nin ardından Gençlerbirliği’ne de diş geçiremeyen Fırtına, son 5 maçından da beraberlikle ayrılarak zirveden uzaklaştı. 16. hafta itibari ile lider Medipol Başakşehir ile arasındaki puan farkını 5’e kadar indiren Fırtına’nın, 21. hafta sonunda bir maçı eksik olan Turuncu-Lacivertliler ile puan farkı 10’a çıktı.

Sıradaki takım Başakşehir... 

Daha önce 1981-1982 sezonunda art arda 5 lig maçından beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, 37 sene sonra bu istatistiğini tekrarladı. Gelecek hafta Başakşehir ile karşılaşacak olan Trabzonspor, kritik mücadelede bu kötü istatistiğine son vermeyi ve tekrardan üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor