Trabzonspor Yusuf Yazıcı'dan ne kadar kazanacak?

Trabzonspor Yusuf Yazıcı transferinin detaylarını resmen açıkladı

Trabzonspor Yusuf Yazıcı'dan ne kadar kazanacak?

Trabzonspor Yusuf Yazıcı'nın Lille'e transferi konusunda resmi açıklamayı yaptı.

Buna göre Trabzonspor, Yusuf'un transferinden net 16 Milyon 500 Bin Euro'yu kasasına koyacak. Bunun haricinde 25 maç oynaması halinde 1 Milyon Euro, başka bir kulübe kiralık veya bonservisiyle transfer olması durumunda transfer gelirinin net yüzde 20'sini alınacak.  Ayrıca Edgar Ie'nin bonserivisini alan bordo mavililer Yusuf'un Türkiye'de herhangi bir kulübe kiralanması ve satılması halinde Lille'den 20 Milyon Euro tazminat alınacak.

İşte yapılan açıklamanın tamamı;

Profesyonel futbolcu Yusuf Yazıcı'nın Losc Lille kulübüne transferi konusunda, anlaşma sağlanmıştır. 

Yapılan anlaşmaya göre;
-Losc Lille Kulübü, şirketimize sözleşme fesih bedeli olarak 16.500.000.-EUR ödeyecektir. 
-Yusuf Yazıcı, 25 maç oynaması halinde, Losc Lille Kulübü, Şirketimize, 1.000.000.-EUR daha ödeyecektir.
-Yusuf Yazıcı'nın Losc Lille Kulübü ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20'si şirketimize ödenecektir.
-Losc Lille Kulübü, profesyonel oyuncuları Edgar Miguel Le'nin bedelsiz olarak şirketimize kesin transferine izin verecektir.
-Losc Lille Kulübü, Yusuf Yazıcı'yı Türkiye'de başka bir kulübe kiralamayacağını veya satmayacağını taahhüt etmektedir. Losc Lille Kulübü bu taahhüdünü ihlal ederse, Şirketimize 20.000.000.-EUR tazminat bedeli ödeyecektir. 

YUSUF

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor