Trabzonspor Yunan yıldızı listesine aldı! karşılığında Siopis'i istiyorlar

Trabzonspor, Masouras'ı listesine aldı.

Trabzonspor Yunan yıldızı listesine aldı! karşılığında Siopis'i istiyorlar

 Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Trabzonspor yönetimi transferde atağa geçti. Bordo mavililer Olympiakos forması giyen Georgios Masouras'ı listesine aldı. 

Trabzonspor geçtiğimiz dönemde de gündeme gelen Olympiakoslu yıldız Georgios Masouras için tam şartlarını zorluyor. Bordo mavililer, Yunan kulübüne başarılı kanat oyuncusu için 4.5 milyon Euro'luk transfer teklifinde bulundu.

Tecrübeli oyuncunun da Türkiye'ye gelmeyi çok istediği ve bu yüzden de kulübünden kolaylık istediği belirtildi. Olympiakos'un Trabzonspor'dan 6 milyon Euro istediği ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın da isteği doğrultusunda transferi sonlandırmak istiyor. Bu arada Yunan kulübü Olympiakos, Trabzonspor'un ön liberosu Siopis ile ilgileniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor