Spor yorumcusundan flaş Samsunspor - Trabzonspor maçı sözleri! "Kuzeyin kralının kim olduğunu alem biliyor"

Spor yorumcusu ve yazarı Turgay Beşyıldız, Samsunspor - Trabzonspor maçına dair değerlendirmelerde bulundu.

Spor yorumcusundan flaş Samsunspor - Trabzonspor maçı sözleri! "Kuzeyin kralının kim olduğunu alem biliyor"

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 35. hafta mücadelesinde deplasmanda Samsunspor'a 3-1 mağlup oldu. Bordo mavililerin tek golü Enis Bardhi'den geldi.

Karşılaşma sonrası spor yorumcusu ve yazarı Turgay Beşyıldız, dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Turgay Beşyıldız'ın Samsunspor - Trabzonspor maçına dair değerlendirmesi şu şekilde;

"Her halde bir bildiği vardır dedim!"

Avcı takımında, anlamadığım bir şekilde enteresan bir rotasyon yaparak, geçen haftanın ilk 11’indeki Denswil, Berat, Visca, Arif ve Fountas’ın yerine bu maça; Rayyan, Fernandez, Umut Güneş, Eren ve Trezeguet ile başladı. Her halde bir bildiği vardır dedim! Sanki, önümüzdeki hafta içinde oynanacak olan Fatih Karagümrük ile kupa maçı rövanşının ne kadar önemli olduğunu unutmamıştı!

samsunspor-ts-1.webp

"Trabzonspor'un kendisi Samsun'da ama aklı kesinlikle İstanbul'daydı"

Trabzon takımının bir tarafı yanlış formüle edilmemişti. Sanırım bu akşam böyle olması gerekiyordu! Hatta ben olsam, bu 90 dakikada Trezeguet, Visca, Bardhi ile Onuachu’yu da oynatmazdım. İstanbul’a saklardım.
Kazanmaktan çok, kaybetmemeyi göze almıştı bana göre Trabzonspor... Adeta nerede olduğunu şaşırdı. Trabzonspor'un kendisi Samsun'da ama aklı kesinlikle İstanbul'daydı.

samsunspor-ts.webp

"Kuzeyin Kralının kim olduğunu..."

Yalnız, bu akşam en çok da komiğime giden şey; tribündeki koreografide İngilizce yazılan ‘Kuzeyin Kralı’ yazısı oldu. Kuzeyin Kralının kim olduğunu, müzelerindeki resmi kupalar ile sadece Türkiye değil, alem biliyor ya!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler