Trabzonspor yönetiminin farklı heyecanı

Usta ve yönetiminin 61. maçı olacak

Trabzonspor yönetiminin farklı heyecanı
Muharrem Usta başkanlığındaki Trabzonspor yönetimi, Galatasaray karşılaşmasıyla birlikte Trabzon’un plaka kodu olan 61’inci maçına çıkacak.

Bordo mavili kulüpte 7 Aralık 2015 tarihinde göreve gelen Muharrem Usta başkanlığındaki yönetim, geride kalan süreçte kupa ve ligde 60 resmi maçı geride bıraktı. Trabzonspor, söz konusu dönemde 27 galibiyet, 10 beraberlik ve 23 mağlubiyet elde etti. Spor Toto Süper Lig’in 25’inci haftasında sahasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Trabzonspor’da yönetim, bu maçla birlikte Trabzon’un da plaka kodu olan ve bordo mavililer için özel anlam ifade eden 61’inci maçına ulaşacak.

ÇUBUKÇU: TARAFTAR EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ OLACAK

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, yönetimin 61’inci maçının Galatasaray karşılaşmasına denk gelmesinin anlamlı olduğunu belirterek, taraftarların da desteğiyle birlikte sahadan iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi. 18 Mart Cumartesi günü oynanacak zorlu mücadelede taraftar desteğinin önemli olduğuna dikkat çeken Çubukçu, "Bu zorlu mücadelede en büyük gücümüz taraftarımız olacaktır. Onların da desteğiyle birlikte Galatasaray karşısından güzel futbol ve sonuçla ayrılarak puan serimizi sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor