Trabzonspor yönetiminden yeni karar

Trabzonspor yönetimi Alanyaspor maçı öncesi toplantıda bir araya geldi.

Trabzonspor yönetiminden yeni karar
Trabzonspor yönetimi Alanyaspor maçı öncesi bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Ligde 6. Haftanın açılış maçında kendi saha ve seyircisi önünde Alanyaspor’u ağırlayacak olan Trabzonspor’da yönetim kurulu dün akşam toplantıda bir araya geldi. Bundan böyle Salı günleri saat 17:00’de toplantı gerçekleştirileceği karara bağlanırken ,iş adamı Celal Hekimoğlu’nun vefatı dolayısı ile cenaze namazına iştirak eden Başkan Muharrem Usta ve İstanbul kanadında yer alan yöneticilerin bir çoğu toplantıya iştirak etti.

Toplantıda kulüpte izlenecek yol haritası hakkında bilgi alışverişinde bulunan yönetim, daha sağlıklı kararlar alma adına her hafta Salı günleri toplantı yapma kararını resmileştirdi.

Öte yandan Basında çıkan Fatih Terim ve Ünal Karaman isimlerinin Trabzonspor’un gündeminde hiç olmadığı Ersun Yanal’dan memnun olan yönetimin yeni teknik adam tasarrufunun gündeme gelmediği belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor