Trabzonspor yönetiminden transfer açıklaması: Hocamızın neye ihtiyacı varsa alırız

Trabzonspor yöneticisi Müminhan Bilgin Gaziantep FK maçı sonrasında Haber61'e konuştu.

Trabzonspor yönetiminden transfer açıklaması: Hocamızın neye ihtiyacı varsa alırız

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un Gaziantep FK’yı 3-0 mağlup ederek namağlup liderliğini sürdürdüğü maçın ardından bordo mavili takımın yöneticilerinden Müminhan Bilgin Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Bilgin şöyle konuştu;

ADIM ADIM GİDİYORUZ
Lider bir takımı yenmek için Gaziantep buraya geldi. O şekilde bir oyunla maça başladı. Doğal olarak baskılı istekli oynadı. Takımımız ilk 10 dakika sonrasında baskıyı kırdı kendi oyununu kabul ettirmeye çalıştı. Yükselen değerimiz Abdülkadir Ömür bugün hakikaten iyi bir futbol oynadı perdeyi de çok güzel açtı. Maça yine şanssızlıkla başladık. Erce idman sırasında sakatlandı. Takım her gün üstüne koyuyor, birliktelik bir arada oynama başarısı çok yüksek. Adım adım maç maç gidiyoruz. Önümüzdeki maça bakacağız. 

Trabzonspor yönetiminden transfer açıklaması: Hocamızın neye ihtiyacı varsa alırız

Bugün ilk defa tam seyirci kapasiteli oynamaya başladık. Pazartesi olması nedeniyle tam dolmadı tribünler.  Trabzonspor taraftarı herşeye layık. Takım da bunu hissediyor. 
Biz puan olarak söylemek mümkün değil. Namağlup ilerliyoruz. Bunu sürdürmek için takımımız çok istekli. Devreyi bu şekilde bitirmek hedef olabilir. Ama futbol bu, her şey olabiliyor. İnşallah daha başarılı günler de nasip olur. 

HOCAMIZIN İHTİYACI NEYSE YÖNETİM ALIR

Devre arası transfer dönemi için hocamızın verdiği rapor doğrultusunda scout ekibimiz çalışmalarını yapıyor. Trabzonspor’un hocasının neye ihtiyacı varsa yönetim de onu alacaktır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler