Trabzonspor yönetiminde şok! "Ego yüklü..."

Nevzat Aydın'dan Muharrem Usta'ya; "Ego yüklü..."

Trabzonspor yönetiminde şok! "Ego yüklü..."
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Kulüp Başkanı Muharrem Usta’nın verdiği bir röportajda anlattıklarının ego yüklü ve gerçek dışı olduğunu iddia etti. Sosyal medya hesabı twitterdan yaptığı paylaşımlarda takıma zarar vermemek için şu an susacağını ifade eden Aydın, "Muharrem Usta'nın ego yüklü röportajında anlattıklarının gerçeklerle uzaktan yakından alakası yok. Çok yazık. Canım Trabzonspor'uma zarar vermemek için şu an buna ek olarak söyleyeceğim başka bir şey yok. Ancak zamanı ve yeri geldiğinde her süreci, kararı ve transferi en etkili mecralarda detaylarıyla paylaşacağımdan emin olabilirsiniz" ifadelerine yer verdi.

Başkan Muharrem Usta, söz konusu röportajında özellikle transferle ilgi Castillo, Durica, Bero ve Onazi’yi takıma kendisinin kazandırdığını, o süreçte transfer komitesinin başında yer alan Nevzat Aydın ve ekibinin ise İbanez, Suk ve Ramil’in transferini gerçekleştirdiğine dikkat çekmişti. Ayrıca Usta sezon başında Rodallega'yı istediğini ancak aynı ekibin istemediğini belirtmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler