Trabzonspor yönetiminde ilk fire! Daha göreve başlamadan...

TRabzonspor yönetimi göreve başlamadan ilk firesini verdi.

Trabzonspor yönetiminde ilk fire! Daha göreve başlamadan...

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor'da yeni yönetim dün itibariyle mazbatalarını alarak yeni dönem görevlerine resmen başladı. Yapılan Mazbata töreninde ilginç bir ayrıntı dikkatlerden kaçmadı. Trabzonspor'da Ağaoğlu yönetimi Başkan, 14 asil yönetici ve 7 yedek yönetici ile toplamda 21 kişilik bir liste ile seçime girmişti ancak dün yapılan mazbata töreninde sadece 20 yönetici mazbatasını alıp resmen göreve başladı. 

Yedek yöneticilerden İbrahim Şahinkaya'ya mazbatası verilmezken, gerekçe olarak Şahinkaya'nın kulübe yeni üye olduğu, yeni tüzük gereği seçme ve seçilme hakkı kazanabilmesi için Trabzonspor kongre üyeliğinde 3 yılını doldurması gerektiği maddesine takıldığı öğrenildi.

Divan Başkanı Ali Sürmen'in aday listesi verildiği zaman uyarılarda bulunduğu ancak, bu uyarılara rağmen İbrahim Şahinkaya isminin listeden çıkartılıp yeni bir ismin yazılmadığı öğrenildi.  
Yeni seçilen Trabzonspor' yönetimi böylelikle göreve başlamadan ilk firesini vermiş oldu ve göreve 20 kişilik bir ekiple başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor