Trabzonspor yöneticisine önce laf attı sonra da geri vites!

Kucka'yı Trabzonspor'a getiren menajer haddini aşınca lafını geri aldı.

Trabzonspor yöneticisine önce laf attı sonra da geri vites!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Göztepe'ye 3-2 mağlup olduğu karşılaşmada Kucka'nın attığı mükemmel gol sonrası Slovak oyuncnun transferini gerçekleştiren menajer Özkan Doğan, daha önce bu transferi üstü kapalı şekilde eleştiren Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Aydın'a atıfta bulunarak sosyal medyadan "Kapak olsun sepete" paylaşımını yaptı.


Bu tweet sonrasında bordo mavili taraftarlar büyük tepki gösterince Doğan yaptığı paylaşımı kaldırdı. Ardından ise durumu kurtarmaya çalışan Doğan "Çocukluk arkadaşım İzmirli Mustafa Sepet ile tatlı dalaşma sonucu attığım tweet başka yerlere çekildi. kimseyi kastederek atmadım. Saygılar" ifadeleriyle paylaşım yaptı.





Bu güldüren sözlere Nevzat Aydın'dan da yanıt gecikmedi. Aydın, Doğan'ın ilk paylaşımına  "Bunun gibilere Trabzonspor yöneticisine bunu söyleme cesaretini verenler düşünsün" cevabını verirken paylaşımın silinmesi ve açıklama gelmesi üzerine bu kez " Silmiş bile. Duruş da yok. Terbiyesiz, korkak adamlar bunlar.Hakikaten yuh. İnsanda azıcık utanma olur" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor