Trabzonspor yöneticisinden şok iddia

Trabzon’da 3 bin 368 kişinin katıldığı bir anket çalışması yapıldı.Yapılan ‘Trabzonspor taraftar anketinde herkesin şiddete karşı çıktığı görüldü.Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Arslan bu konuyla ilgili kafalarda soru işareti b

Trabzonspor yöneticisinden şok iddia

Trabzon’da 3 bin 368 kişinin katıldığı bir anket çalışması yapıldı.

Yapılan ‘Trabzonspor taraftar anketinde herkesin şiddete karşı çıktığı görüldü.

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Arslan bu konuyla ilgili kafalarda soru işareti bırakadan bir değerlendirme yaptı.

Ankete Trabzonsporlular özünü yansıttığını belirten Arslan, “Trabzon’da maçlarda şu ana kadar silahlı yaralama olmamıştır. Ama taraftarlarımız taş atmıştır. Trabzon’da azınlık bir grup zaman zaman bu olayları provoke ediyor. Gerçek Trabzonsporlular şiddet olaylarına karşıdır” dedi.

Bu açıklama sonrası herkes ‘Kim bu azınlık grup, varsa böyle birşey yönetimin sorumluluğundadır onları deşifre etsinler’ diyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler