Trabzonspor yöneticisinden Muharrem Usta'ya "Ne yazık ki..."

Trabzonspor yöneticisi nden Muharrem Usta'ya ağır sitem geldi.

Trabzonspor yöneticisinden Muharrem Usta'ya "Ne yazık ki..."

Trabzonspor yönetim Kurulu Üyesi Nevzat  Aydın ile Muharrem Usta ve bazı yöneticiler arasında soğukluk olduğu önceden biliniyordu.

Hatta Aydın Trabzonspor'daki görevlerinden istifa etmiş ancak yönetim kurulu üyeliğini devam ettirmişti.

Başkan Usta ve Aydın arasındaki soğuk savaş bugün gün yüzüne çıktı. Bir taraftarın "Dün sabah 08:20 uçağıyla Bremen'e giden Muharrem Usta yanında Nevzat Aydın'a sosyal medyada hakaret eden menajer Özkan Doğan'ı da götürdü." mesajına Nevzat Aydın "Demek ki neymiş: Ya başkan için bu hakarette herhangi bir sorun yokmuş ya da kulüp bu menajere muhtaç duruma gelmiştir. Başka bulamadım." cavabını verdi.

Ayrıca Aydın'a sorulan "Başkanım aranızda soğuk rüzgarlar estiği halde yönetim kurulundan ayrılmamanız Trabzonspor sevdası değil mi?" sorunusuna ise " Kesinlikle evet. Yoksa kalınacak bir durum yok ne yazık ki." cavabını vererek iplerin tamamen koptuğu sinyalini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor