Trabzonspor yöneticisinden Milli Takım kadrosu isyanı: Rezalet

Trabzonspor'dan A Milli Takım aday kadrosuna çağrılan isimler arasında kaptan Onur Recep Kıvrak'ın olmamasına tepki var.

Trabzonspor yöneticisinden Milli Takım kadrosu isyanı: Rezalet
Haber61 / .Spor Servisi

A Milli Takım'ın Ukrayna ve Hırvatistan maçları aday kadrosunda Trabzonspor'dan Onur Recep Kıvrak'ın isminin yer almamasına Trabzonspor yöneticisi isyan etti.


A Milli Takımımızın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 2 Eylül'de Harkiv'de Ukrayna ve 5 Eylül'de Eskişehir'de Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu bugün açıklandı. 

Aday kadrosuna Trabzonspor'dan Burak Yılmaz, Okay Yokuşlu ve Yusuf Yazıcı çağırıldı. Bununla birlikte kaleci adayları arasında Cenk Gönen, Volkan Demirel ve Harun Tekin'in isimleri bulunuyor. 

Trabzonspor'un kaptanı Onur Recep Kıvrak'ın A Milli Takım aday kadrosuna çağırılmaması taraftar tarafından rahatsızlıkla karşılanırken bir tepki Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın'dan geldi. Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın, kaptan Onur'un A Milli Takım aday kadrosuna çağırılmamasını "Rezalet" olarak değerlendirdi. Nevzat Aydın, sosyal medya hesabından düşüncelerini şöyle aktardı: "Onur'un şu kadroyla Milli Takıma çağırılmaması rezalet. Tam yeni dönem diye umutlandık, yine nurtopu gibi bir 'ötekileştirme' ile başladık."




Trabzonspor yöneticisinden Milli Takım kadrosu isyanı: Rezalet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor